Вівторок, 16.04.2024
Родинний сайт Букетів - Краєзнавство Макарівщини
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Наше опитування
Яким Ви бачите майбутнє "Родинного сайту Букетів" після видання родинної книги?
Всього відповідей: 53
Головна » 2011 » Травень » 10 » Читайте і завантажуйте «Макарівські вісті» на нашому сайті!
Читайте і завантажуйте «Макарівські вісті» на нашому сайті!
16:02
У століття інформаційних технологій особливого значення набуває поширення відомостей за допомогою «всесвітнього павутиння». Для багатьох – Інтернет – це зручний і швидкий спосіб отримання інформації. А головним завданням будь-якого ЗМІ є якнайширше поширення новин. Тож дуже важливо в наш час, щоб будь-яке, навіть районне видання мало власний куточок в Інтернеті.
Відтепер свою сторінку мають і «Макарівські вісті». За адресою http://buket.ucoz.com/index/mv/0-12 (окремий рядок у меню сайту) знаходиться pdf-архів газети. Наразі всі охочі мають змогу завантажити із сайту цьогорічні та частину минулорічних номерів «МВ». Архів поступово буде наповнюватися новими файлами – як свіжими номерами, так і газетами попередніх років. Також про «Макарівські вісті» віднедавна можна прочитати й у Вікіпедії за адресою http://uk.wikipedia.org/wiki/Макарівські_вісті
Як свідчать дослідження, після появи Інтернет-версії друковані ЗМІ не тільки не втрачають передплатників, а часто навіть збільшують наклади. Причина цього – швидке «рознесення» посилань на електронну версію видання ресурсами віртуального простору, що діє подібно рекламі. Окрім цього, майже миттєво аудиторія читачів газети починає збільшуватися за рахунок Інтернет-користувачів. Цікаво, що люди, які користуються Інтернетом, дуже рідко читають звичайні газети і журнали. Тому деякі видання більше уваги звертають саме на свої електронні версії.
Експеримент «Макарівських вістей» унікальний. Адже газета поширюється в районі, де переважає сільське населення. Тож електронний архів розрахований переважно на читачів з-поза меж Макарівщини – всіх, хто цікавиться сучасним життям нашого краю.

Переглядів: 2351 | Додав: buket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук і переклад

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гості: 1
Користувачі: 0
© Родина Букетів 2024, всі права захищено